Πολιτική Πολιτική από το newsbeast.gr

Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δε θα χάσουμε ούτε μέρα – Newsbeast

«Το ρολόι των εκλογών μετρά αντίστροφα, δεν θα χάσουμε ούτε μία ημέρα», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του και πρόσθεσε ότι «οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι καθώς στις 26 Μαΐου θα έχουμε εκλογές».
Εξήγησε ότι «αν ο κ. Τσίπρας δεν επιλέξει εθνικές εκλογές το Μάιο και αναζητήσει διαφυγή στην πλήρη εξάντληση της θητείας του το πολιτικό μήνυμα των Ευρωεκλογών αποκτά τεράστια σημασία. Θα κάνουμε τα ίδια ακριβώς που θα κάναμε αν είχαμε εθνικές εκλογές…Στόχος μας δεν είναι μόνο να γίνουμε κυβέρνηση, είναι να αλλάξουμε την Ελλάδα αυτός είναι ο στόχος μας και δεν θα υποχωρήσουμε από αυτόν».

Αναφέρθηκε και στις περιφερειακές εκλογές, λέγοντας ότι στόχος είναι καμία Περιφέρεια στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο το δυνατόν περισσότερες και γιατί όχι ακόμη και οι 13 στη ΝΔ. Για τις δημοτικές ανέφερε ότι «στους δήμους που δεν έχουμε προτιμήσεις σεβόμαστε τις επιλογές των πολιτών», όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Υπογράμμισε το μήνυμα του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ: λιγότεροι φόροι, περισσότερες επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερες θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα. «Έχουμε πράγματα να πούμε στους ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «ο πυρήνας του προγράμματός μας πρέπει να φθάσει μέχρι τον τελευταίο Έλληνα. Θα πρέπει ο καθένας να ξέρει τρεις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να ψηφίσει ΝΔ…Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε κοντά σε αυτούς που έχουν πιο πολύ ανάγκη, η ΝΔ είναι κοινωνικό και λαϊκό κόμμα».
Είπε ακόμη ότι η ΝΔ αναδεικνύει, και γι’ αυτό έχει συγκροτήσει και αντίστοιχες γραμματείες, ζητήματα ποιότητας ζωής και της οικογένειας. «Θέλουμε να στηρίξουμε την οικογένεια και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που κινδυνεύει να αφανίσει το έθνος μας». ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή στην ηγεσία του είπε ότι «είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές… Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».
Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε…Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη… Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις».
Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των γραμματειών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν ανιδιοτελώς και πρόσθεσε ότι «κάνουμε πράξη το προσωπικό μου στοίχημα την ποιοτική ανανέωση της ΝΔ, δίνοντας την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να συμμετάσχουν και να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ κομμάτων κοινωνίας και πολιτικής».
Λευτέρης Αυγενάκης: Μάχη μέχρι την τελική νίκη
Ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε ότι «το αποτέλεσμα δεν θα έλθει μόνο του, οι εκλογές είναι πόλεμος, μάχη χαρακωμάτων, θα την δώσουμε μαζί μέχρι την τελική νίκη…Εστιάζουμε σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε ηλικία, σε κάθε κοινωνική ομάδα. Επιβάλλεται να κυριαρχήσουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μην απατόμαστε εκλογές με likes δεν κερδίζονται… Καθήκον όλων μας είναι να γνωρίζουμε κάθε πτυχή του προγράμματός μας και να το επικοινωνήσουμε…Οι πολίτες αγανακτούν και ασφυκτιούν από τον λαϊκισμό και τα ψέματα της κυβέρνησης…Η απαξίωση θα λάβει τέλος, θα το δώσουν οι πολίτες στις επερχόμενες εκλογές…Στόχος είναι μία αυτοδύναμη κυβέρνηση ασφάλειας και δικαιοσύνης. Η ώρα της ΝΔ έφθασε».
Επέστησε δε την προσοχή στις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι «ο νεοδημοκράτης έχει ψυχή καρδερίνας, αν δούμε μία καλή μέτρηση ανεβαίνουμε, αν δούμε μία κακή λέμε αμέσως ωχ τι πάθαμε».
Τάκης Θεοδωρικάκος: Ο Τσίπρας μαδά την μαργαρίτα
Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι ο ένας και μοναδικός στόχος είναι να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός και να βάλλει την χώρα σε νέα τροχιά. Κάνοντας ανάλυση του πολιτικού σκηνικού ανέφερε ότι «ο κ. Τσίπρας μαδά την μαργαρίτα για να δει πότε είναι ο χρόνος για να αποδράσει: αν θα μείνει σε μία βαριά ήττα στις ευρωεκλογές ή θα ενσωματώσει το Μάιο και την ήττα των εθνικών εκλογών. Για μας οι ευρωεκλογές είναι εθνικές εκλογές, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα συντριπτικής καταδίκης και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει μπροστά».
Επέστησε την προσοχή στα στελέχη του κόμματος να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους καθώς είναι σκληροί και αξιόμαχοι παρότι έχουν δεχθεί πλήγματα κυρίως από την δική τους αναξιοπιστία. Σημείωσε ότι θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την ταυτόχρονη εκλογή και τα διαφορετικά ψηφοδέλτια, να εργαλειοποιήσουν τους θεσμούς και να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα.
Περιέγραψε τα βασικά μηνύματα που θα πρέπει να προβληθούν την προεκλογική περίοδο λέγοντας ότι το βασικό είναι φύγετε επιτέλους για να πάει η χώρα μπροστά και εξήγησε περαιτέρω:
– ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ψέματα πρόδωσε τις προσδοκίες των πολιτών,
– γονάτισαν τα νοικοκυριά με την υπερφορφορολόγηση,
– χρεώνονται την βαρύτατη εθνική υποχώρηση με την Συμφωνία των Πρεσπών,
– διαλύουν και εργαλειοποιύν τους θεσμούς.
«Ο λόγος μας πρέπει να είναι δυναμικός και υπεύθυνος και να χρωματίζεται από την ενωτική προτροπή: ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εδώ για να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δώσει νέα πνοή στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Είπε ακόμη ότι θα πρέπει να υπογραμμίζουν τα θετικά του προγράμματος, τη μείωση της φορολογίας από τον πρώτο μήνα και την ασφάλεια των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται για να εγγυηθεί την ασφάλεια σε κάθε γειτονιά επιβάλλοντας το νόμο και την τάξη. Η ασφάλεια είναι για όλους τους Έλληνες δεν είναι δεξιά ή αριστερή. Έμφαση δίνεται και στον κοινωνικό τομέα που έχει σχέση με την Υγεία και την Παιδεία. Μας ενδιαφέρουν οι νέοι κάτω των 30 όπου οι πολιτικές τάσεις δεν έχουν σχηματοποιηθεί.
Αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις λέγοντας ότι αντιμετωπίζουμε με απόλυτη ηρεμία και αυτοπεποίθηση τα αποτελέσματα των μετρήσεων. Υπογράμμισε ότι οι μετρήσεις είναι θετικές αλλά δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ούτε σαν θέσφατα ούτε σαν πρόβλεψη. Δεν πρέπει να ανεβαίνουμε προς τα πάνω από τις θετικές ούτε να επηρεαζόμαστε από τις λιγότερο καλές, καθώς οι μετρήσεις είναι τμήμα του ψυχολογικού πολέμου. Όχι επανάπαυση και αλαζονεία γιατί είναι αρχή καταστροφής, σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Κωνσταντίνος Ζούλας: αποδόμηση του Τσίπρα
Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του κόμματος Κωνσταντίνος Ζούλας ανέφερε ότι στόχος της επικοινωνίας είναι να περνά τα βασικά μηνύματα στα ΜΜΕ, να αναδεικνύει τον θετικό λόγο της ΝΔ και να αποδομεί τον κ. Τσίπρα, εξηγώντας παράλληλα στους πολίτες γιατί να ψηφίσουν τη ΝΔ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους εξηγούμε την διαφορά του προγράμματος της ΝΔ από το έλλειμμα προγράμματος της κυβέρνησης, ανέφερε.

Πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία:

Video

Uniquely strategize progressive markets rather than frictionless manufactured products. Collaboratively engineer reliable.

Advertisement

Advertisement Small

Flickr

 • nesegal
 • bintu
 • le café Sidi Raïs
 • rébus
 • hibiscus
 • rébus (take one)
 • Melika à l'ouvrage
 • le pied de Sindbad
 • nos amies

Follow Me

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

ThemeForest

Collaboratively harness market-driven processes whereas resource-leveling internal or "organic" sources. Competently formulate.

Όλες οι κατηγορίες

Calendar

June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

RSS Meks Blog

 • 10 Best Knowledge Base & Wiki WordPress Themes 2021 15/09/2021
  Running a successful online business requires an exceptional WordPress knowledge base theme that organizes documentation and helps customers. Customization options, intuitive navigation, unique layouts, and fast responsiveness are just some of the features you need. The following 10 WordPress wiki themes represent the best options for 2021 and beyond. Explore the full range to determine […]
  Dusan Milovanovic
 • How to increase WordPress Memory Limit (quick fixes) 16/06/2021
  Here is a post about how to increase the memory limit in WordPress. Allowed memory size exhausted error message showed up in your WordPress installation? No worries – this is one of the most common errors in WordPress. You can apply an easy fix by increasing the memory limit in your PHP. Table of Contents […]
  Dusan Milovanovic
 • How to use (and why) WordPress sitemap plugin 01/03/2021
  Did you know that by knowing how to use the WordPress sitemap plugin you can significantly improve your site’s visibility and traffic? Although it isn’t mandatory to have a sitemap on your site, having one significantly improves the site’s quality, crawlability and indexing. All this is important for better optimization, which is why we wanted […]
  Ivana Cirkovic
 • 22 free and premium podcast software for your show [2021 edition] 18/01/2021
  You’re determined to start or improve your podcast but don’t know which podcast software to use to really make it stand out? We’ve got you! #podcasting Top 22 free and premium podcast software for your show #WordPressTips #podcasting The post 22 free and premium podcast software for your show [2021 edition] appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • Digital storytelling with WordPress – an all-in-one guide to make your web stories pop! 23/11/2020
  Wondering how to improve digital storytelling with WordPress and build more awareness and exposure of your business? Let our guide lead the way. The post Digital storytelling with WordPress – an all-in-one guide to make your web stories pop! appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • How to use WordPress autoposting plugin to improve your visibility and SEO? 10/09/2020
  Did you know you can use the WordPress autoposting plugin for your content efforts and improve not only your time management but your business and visibility as well? The post How to use WordPress autoposting plugin to improve your visibility and SEO? appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • How to create a personal branding site? Step-by-step DIY guide 15/08/2020
  Looking for ways and means to create a personal branding site? Well, look no further ’cause we’re giving away all the how-to’s to do it yourselves! The post How to create a personal branding site? Step-by-step DIY guide appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • Top 15 WordPress content plugins and tools to improve your visibility and rankings 16/07/2020
  Let’s take a look at some of the must-have WordPress content plugins and tools to use to improve both your UX and rankings. The post Top 15 WordPress content plugins and tools to improve your visibility and rankings appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • WCEU 2020 recap – key takeaways from the biggest online WordPress conference 09/06/2020
  Missed WCEU 2020 and all the exciting stuff from there? Here are all the key takeaways and main points to remember so, take notes! The post WCEU 2020 recap – key takeaways from the biggest online WordPress conference appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic
 • How to change the WordPress username? An easy step-by-step guide 14/05/2020
  Wondering how can you change WordPress username once you set up your blog or site? Read all about it in our helpful guide! The post How to change the WordPress username? An easy step-by-step guide appeared first on Meks.
  Ivana Cirkovic

Text

Distinctively utilize long-term high-impact total linkage whereas high-payoff experiences. Appropriately communicate 24/365.

Archives

Διαφημιζόμενοι

mastorakia.gr-24 ώρες το 24ωρο. Κλειδαράς, Υδραυλικός, Ηλεκτρολόγος, Αποφράξεις, Μερεμέτια. Τηλ: 210-3006363

Όλες οι αλλαγές του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών. Νο 4469/17-Επιχειρήσεις-Επαγγελματίες-Έμποροι–Ιδιώτες-Ρωτήστε μας και προστατευτείτε - Τηλ: 2110137600-1
24ωρη επίβλεψη και παρακολούθηση του κατοικιδίου σας σε πραγματικό χρόνο