Κόσμος Κόσμος από το protothema.gr

Το κύμα παρέσυρε στα ανοιχτά τη γιαγιά πάνω στον παγωμένο θρόνο της…

Το κύμα παρέσυρε στα ανοιχτά τη γιαγιά πάνω στον παγωμένο θρόνο της...

Πώς κατέληξε μία ηλικιωμένη Αμερικανίδα να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της από μία σέλφι στην παγωμένη θάλασσα της νότιας Ισλανδίας

Tέλος καλό, όλα καλά για μία Αμερικανίδα γιαγιά η οποία ήθελε να βγάλει τη «σούπερ φωτογραφία» πάνω σ΄ένα κομμάτι πάγου που έμοιαζε με κάθισμα, στη νότια ακτή της Ισλανδίας. Η Αμερικανίδα Γιούντιθ Στρενγκ δεν υπολόγισε όμως τα κύματα που θα μπορούσαν να της στοιχίσουν ακόμη και τη ζωή.
Η Γιούντιθ πήρε τη σωστή πόζα για να της βγάλει ο γιος της μία φωτογραφία. Αφού βγήκε η φωτογραφία, ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα την τράβηξε στη βαθιά ξεκολλώντας το κομμάτι πάγου στο οποίο είχε ανέβει. Ευτυχώς η Αμερικανίδα από το Τέξας, η οποία έκανε διακοπές στο ηφαιστειακό νησί του Ατλαντικού Ωκεανού με τον γιο της, κράτησε την ψυχραιμία της μέχρι να επέμβει η ισλανδική ακτοφυλακή που την μετέφερε στην ξηρά σώα και αβλαβή.
«Ο πάγος είχε σχήμα καθίσματος και σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να καθόμουν πάνω του. Μόλις κατάφερα να καθίσω και αφού βγήκε η φωτογραφία, ο πάγος χτυπήθηκε από ένα μεγάλο κύμα και άρχισα να αισθάνομαι ότι είχε αρχίσει να αποκολλάται από την στεριά. Ήταν πια πολύ αργά», δήλωσε η Γιούντιθ μιλώντας για την περιπέτειά της στο αμερικανικό δίκτυο «ABC News».

Πηγή: protothema.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: