Αθλητικά Μηχανοκίνητα Μηχανοκίνητα από το contra.gr

Ο Αλόνσο έκανε γύρο χωρίς… ελαστικά! – Contra.gr

Ο Αλόνσο έκανε γύρο χωρίς... ελαστικά! - Contra.gr

Η εκκίνηση του γκραν πρι στο Αζερμπαϊτζάν ήταν επεισοδιακή. Όχι στην κορυφή, όπου ο πρωτοπόρος Φέτελ, ο Χάμιλτον, ο Μπότας και ο Ρικιάρντο έφυγαν καλά.
Η αναμπουμπούλα προκλήθηκε πιο πίσω. Στη δεύτερη στροφή ο Οκόν με Force India βρήκε με τον Ράικονεν, με αποτέλεσμα ο πρώτος να εγκαταλείψει και ο δεύτερος να καταλήξει στα pits της Ferrari για αλλαγή ελαστικών και μπροστινής πτέρυγας, ενώ ο Σιρότκιν προκάλεσε την επαφή με τον Αλόνσο.
Ο Ρώσος πιλότος της Williams δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει. Το ίδιο πάντως θα συνέβαινε με τη McLaren, αν πίσω από τιμόνι της δεν ήταν ο Ισπανός. Ο οποίος αφού κατσιάδιασε τον αντίπαλό του μέσω του team radio, κατάφερε να οδηγήσει το μονοθέσιο με διαλυμένα ελαστικά, τα οποία στη διαδρομή για τα pits διαλύθηκαν και πήγαινε μονόπαντα!
Δεν συζητάμε πως το αυτοκίνητο ασφαλείας ήταν ήδη στην πίστα ωσότου καθαριστεί το οδόστρωμα από τα θραύσματα! Παραμένοντας για πέντε γύρους.

Hayatımdaki dertler gün gibi ortadayken ısrarla görmezden gelmeye çalışırken ben v2 #BakuGP #Alonso pic.twitter.com/XqMydnPBbT
— Melih Tota (@melihtota) 29 Απριλίου 2018

 
https://platform.twitter.com/widgets.js

Πηγή: contra.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: