Πολιτική Πολιτική από το newsbeast.gr

Κρίσιμες οι στιγμές, διότι το μέλλον είναι εδώ – Newsbeast

Σε παρέμβαση που έκανε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σία Αναγνωστοπούλου στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Πάτρα με θέμα «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», τόνισε ότι «κι εμείς οι γυναίκες πρέπει να είμαστε παρούσες σε αυτόν τον προοδευτικό, δημοκρατικό και αριστερό χώρο».
Έκρινε ότι «καταλύτης για την κινητοποίηση και την ενεργοποίηση του προοδευτικού κόσμου, παρά τις διαφορές και τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η συμφωνία των Πρεσπών». Και εξήγησε: «Ήταν ο καταλύτης, όχι μόνο για το ίδιο το περιεχόμενο της συμφωνίας που είναι η καλύτερη συμφωνία που μπορούσε να έρθει και είναι η καλύτερη, διότι είναι η συνέχεια της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995 του ΠΑΣΟΚ και είναι στην εθνική γραμμή του 2008».

Η Σία Αναγνωστοπούλου, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, τόνισε ότι «θεωρώ πως είναι κρίσιμες οι στιγμές, διότι το μέλλον είναι εδώ, δεν είναι αύριο, για αυτό θα πρέπει κινητοποιηθούμε διότι υπάρχει συλλογική ευθύνη για το τι θα κάνουμε».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: