Πολιτική Πολιτική από το newsbeast.gr

Η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες – Newsbeast

«Η Ελλάδα επενδύει πλέον σε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες δεν θα απαξιωθούν μέσα σε μια δεκαετία.
Η χώρα περνά από την εποχή του χαλκού στην εποχή της οπτικής ίνας μέσω συγκεκριμένων έργων, όπως για παράδειγμα το Ultra Fast Broadband, προϋπολογισμού 700 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο έργο ΣΔΙΤ στα ευρυζωνικά δίκτυα στην Ευρώπη» επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο οποίος συμμετείχε σήμερα σε συνεδρίαση στρογγυλής τραπέζης του GSMA και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, με θέμα: «Creating a Shared Digital Future», στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Mobile World Congress 2019 (MWC19), τη μεγαλύτερη διοργάνωση ψηφιακής επικοινωνίας παγκοσμίως, που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Κατά την τοποθέτησή του ανέφερε: «Πολιτεία και ιδιωτικός τομέας προχωρούν ως το 2022 σε τεράστιες επενδύσεις, ύψους 4 δισ. ευρώ, για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας σε όλη τη χώρα. Η δίκαιη ψηφιακή ανάπτυξη περιλαμβάνει όλους τους πολίτες, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν κατοικούν».
Τον υπουργό ΨΗΠΤΕ συνόδευσαν ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Χρήστος Σίμος και ο ειδικός σύμβουλος του υπουργού, Κωνσταντίνος Αγόρης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: