Πολιτική Πολιτική από το sofokleousin.gr

Αποχώρησε από το ΚΙΝ.ΑΛ υποψήφιος βουλευτής

Αποχώρησε από το ΚΙΝ.ΑΛ υποψήφιος βουλευτής

Συνεχίζεται η διαρροή στελεχών από το ΚΙΝ.ΑΛ, ενώ παράλληλα εντείνεται η εσωτερική αμφισβήτηση και πληθαίνουν οι φωνές κριτικής κατά της πολιτικής που ακολουθεί η ηγεσία του κόμματος.

Σήμερα γνωστοποίησε ότι εγκαταλείπει το κόμμα ο υποψήφιος βουλευτής δυτικού τομέα της Β’ Αθηνών Χαράλαμπος Καρπούζος.

Σε επιστολή που απέστειλε  προς τον γραμματέα του Κινήματος, επισημαίνει ότι «σε αντίθεση με την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για αλλαγή πολιτικής και ειλικρινή κεντροαριστερή πλεύση, η παράταξή δείχνει να ταυτίζεται περισσότερο με τη ρητορική της Νέας Δημοκρατίας».

Εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη γραμμή της ηγεσίας, αναφέρει επίσης ότι «ακολουθεί μια στείρα αντιπολίτευση, δίχως να αντανακλά τα αιτήματα της βάσης, όπως τα συναντώ εγώ στις λαϊκές συνοικίες της Δυτικής Αθήνας».

Στον αποχωρούντα υποψήφιο βουλευτή απάντησε ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, τονίζοντας ότι οι ενστάσεις για την πολιτική και τις τακτικές του ΚΙΝ.ΑΛ αποτελούν ψεύτικο μανδύα επιλογών. «Περιμένω τις πραγματικές σας απαντήσεις για τις ”πολιτικές” σας επιλογές. Περιμένω να μας εξηγήσετε ποιες σκοπιμότητες, ή καλύτερα ποια συμφέροντα εξυπηρετούν», αναφέρει στην απάντησή του.

Πηγή: sofokleousin.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: