Πολιτική Πολιτική από το newsbeast.gr

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί μεταξύ Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνου στον αέρα – Newsbeast

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open, ανάμεσα στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνο και την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 
Και οι δύο είχαν εκλεγεί από την Ένωση Κεντρώων, κι ενώ όλα άρχισαν σε φιλικό κλίμα προς το τέλος η κουβέντα φούντωσε.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;» είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες» του είπε, ενώ όταν ο Καλλιάνος αμύνθηκε των επιλογών του, η Μεγαλοοικονόμου του είπε: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».
Γιάννης Καλλιάνος: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς» είπε ο Καλλιάνος με την Μεγαλοοικονόμου να συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος.
«Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης» είπε.
Απαντώντας ο Καλλιάνος, επεσήμανε: «Της είπε ο Λεβέντης, μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».
Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα, απάντησε με αιχμηρό σχόλιο στην Μεγαλοοικονόμου: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το Ράδιο Αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».
Για να απαντήσει η Μεγαλοοικονόμου: «Είσαι σεξιστής, είναι κομπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής».
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: