Πολιτική Πολιτική από το newsbeast.gr

Αμφισβητούμε ότι ο δημόσιος τομέας είναι συνώνυμο του προβλήματος – Newsbeast

«Στα δύο χρόνια λειτουργίας του υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών, η κατακόρυφη αύξηση της επισκεψιμότητας του «Κέντρο Πολιτισιμού Ίδρυμα ΣΤαύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ) -όπως δείχνουν και τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας κοινού τα οποία δημοσίευσε το Κέντρο- η καταγραφή του ως βασικού προορισμού ψυχαγωγίας, μάθησης και άθλησης και κορυφαίου προορισμού πολιτισμού της Αθήνας, αλλά και η ανάδειξή του ως βασικού μητροπολιτικού πάρκου της πρωτεύουσας, έρχονται να αμφισβητήσουν την αντίληψη ότι στην Ελλάδα ο δημόσιος τομέας είναι συνώνυμο του προβλήματος. Το αντίθετο συμβαίνει. Το Δημόσιο μπορεί να αποτελεί μέρος της λύσης», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος,
Αφορμή υπήρξε η συμπλήρωση (τον Φεβρουάριο) δύο χρόνων από την παράδοση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) στην ελληνική πολιτεία.

«Το γεγονός αυτό γίνεται αποδεκτό από τους πολίτες, καθώς σύμφωνα με την ίδια έρευνα το σύνολο σχεδόν των επισκεπτών έχει θετική άποψη για το Κέντρο ενώ το 61% αυτών γνωρίζει ότι το ΚΠΙΣΝ βρίσκεται υπό την εποπτεία του ελληνικού Δημοσίου», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τσακαλώτος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Πηγή: newsbeast.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: