Fitness & Διατροφή

Φιλέτο πέρκας στο φούρνο με καρότα και κρούστα ψωμιού

4 αλήθειες που ίσως δεν σου πει ο διαιτολόγος σου

Αποψύχουμε τα φιλέτα πέρκας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τα τριμμένα καρότα, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα στο πυρέξ. Σε μία μικρή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την ψίχα ψωμιού και τον…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: