Fitness & Διατροφή

Τηγανητά καλαμαράκια – Δυο τρόποι να τα φτιάξετε και ένα συνοδευτικό ντιπ

Τηγανητά καλαμαράκια - Δυο τρόποι να τα φτιάξετε και ένα συνοδευτικό ντιπ

Νέος Ν.4605/19

Η διάδοχος κατάσταση του Νόμου Κατσέλη
Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά για την Κύρια Κατοικία.

Καλύπτει Εμπόρους Επιχειρηματίες Ιδιώτες Συνταξιούχους Δημ. Υπαλλήλους κ.α.

Ρωτήστε μας και προστατευτείτε

Τηλ.: 212-1059200

* * *

Υλικά συνταγήςκαλαμαράκια: 1 κιλό, φρέσκα ή κατεψυγμέναλεμόνι: 1/2, ο χυμός τουκόκκινο πιπέρι: 1 κουταλάκι του γλυκούαλεύρι: 4 κουταλιές της σούπαςελαιόλαδο για το τηγάνισμααλάτιλεμόνια: 2 Εκτέλεση συνταγής Ξεπαγώνετε τα καλαμαράκια (αν χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα), τα πλένετε και τα στεγνώνετε καλά. Τα ραντίζετε με το χυμό λεμονιού και τα πασπαλίζετε με το αλεύρι και το…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: