Fitness & Διατροφή

Σιμιγδάλι, το χρυσάφι των θεών

4 αλήθειες που ίσως δεν σου πει ο διαιτολόγος σου

Το σιμιγδάλι προέρχεται από την άλεση του εσωτερικού μέρους του καρπού του σιταριού και είναι πιο χονδρόκοκκο από το αλεύρι. Πήρε το όνομά του από την αρχαία ελληνική λέξη ‘σεμίδαλις’ που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοι μας για το πολύ λεπτό και ψιλοκοσκινισμένο αλεύρι που φτιαχνόταν από σιτάρι. Το εκλεκτό σιμιγδάλι ΗΛΙΟΣ παράγεται από την άλεση 100% σκληρού σιταριού και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: