Fitness & Διατροφή

Σάλτσα hollandaise: Πυλώνας της γαλλικής κουζίνας

4 αλήθειες που ίσως δεν σου πει ο διαιτολόγος σου

Νέος Ν.4605/19

Η διάδοχος κατάσταση του Νόμου Κατσέλη
Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά για την Κύρια Κατοικία.

Καλύπτει Εμπόρους Επιχειρηματίες Ιδιώτες Συνταξιούχους Δημ. Υπαλλήλους κ.α.

Ρωτήστε μας και προστατευτείτε

Τηλ.: 212-1059200

* * *

Ο πιο βασικός πυλώνας της γαλλικής κουζίνας φαίνεται ότι αποτελούν οι σάλτσες, των οπoίων η παρουσία αναφέρεται στον γάλλο σεφ Careme (1783- 1833), ο οποίος έκανε και την ομαδοποίηση αυτών σε τέσσερις κατηγορίες. Η αρχική ταξινόμηση περιλάμβανε τις bechamel, allemande, espagnole και veloute, τις οποίες χαρακτήρισε σαν μητρικές ομάδες σαλτσών. Αργότερα ένας άλλος σεφ ο Escoffier (1846-1935) άλλαξε την ομάδα…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: