Fitness & Διατροφή

Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)

Κόκκινο κρέας: Τα οφέλη και οι κίνδυνοι από την κατανάλωσή του (εικόνες)

Νέος Ν.4605/19

Η διάδοχος κατάσταση του Νόμου Κατσέλη
Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά για την Κύρια Κατοικία.

Καλύπτει Εμπόρους Επιχειρηματίες Ιδιώτες Συνταξιούχους Δημ. Υπαλλήλους κ.α.

Ρωτήστε μας και προστατευτείτε

Τηλ.: 212-1059200

* * *

Το βοδινό κρέας, το χοιρινό και το αρνί, περιέχουν βιταμίνες Α, Β, D και K, καθώς και χαλκό, χρώμιο, φολικό οξύ, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο, σελήνιο και ψευδάργυρο. Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr
Queen.grpalo.gr   ·   
πριν από 
3 ώρες 18 λεπτά  ·  
 

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: