Fitness & Διατροφή

Κις με πράσα και ζαμπόν

Κις με πράσα και ζαμπόν

Νέος Ν.4605/19

Η διάδοχος κατάσταση του Νόμου Κατσέλη
Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά για την Κύρια Κατοικία.

Καλύπτει Εμπόρους Επιχειρηματίες Ιδιώτες Συνταξιούχους Δημ. Υπαλλήλους κ.α.

Ρωτήστε μας και προστατευτείτε

Τηλ.: 212-1059200

* * *

Υλικά συνταγήςσφολιάτα βουτύρου: 1 φύλλο (1/2 πακέτο 400γρ.)πράσα: 2 μεγάλαφρεσκα κρεμμυδάκια: 2βούτυρο ή μαργαρίνη: 40 γρ.κρασί λευκό: 100 mlγραβιέρα: 180γρ. τριμμένηblue cheese: 80 γρ., λιωμένο με πιρούνιζαμπόν: 100 γρ., ψιλοκομμένοκρέμα γάλακτος: 200 mlκρόκοι αυγών: 2-3αλάτι: όσο θέλετεπιπέρι: φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση συνταγής Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: palo.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: