Γυναίκα Γυναίκα από το shape.gr

Είναι το κόκκινο κρέας η καλύτερη πηγή σιδήρου;

Είναι το κόκκινο κρέας η καλύτερη πηγή σιδήρου;

Νέος Ν.4605/19

Η διάδοχος κατάσταση του Νόμου Κατσέλη
Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά για την Κύρια Κατοικία.

Καλύπτει Εμπόρους Επιχειρηματίες Ιδιώτες Συνταξιούχους Δημ. Υπαλλήλους κ.α.

Ρωτήστε μας και προστατευτείτε

Τηλ.: 212-1059200

* * *

Συνεργάστηκε η Αμαλία Γιωτοπούλου, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc, διευθύντρια Mediterranean Diet Center Χαλανδρίου www.meddietcenter.gr

Είναι το κόκκινο κρέας η καλύτερη πηγή σιδήρου;
Ναι και όχι. Μια μερίδα 100 γρ. μοσχάρι ή αρνί (ωμό, που είναι περίπου μία παλάμη όταν μαγειρευτεί) παρέχει ίση ποσότητα σιδήρου με 3,5 φλιτζάνια ωμό σπανάκι. Αυτό σημαίνει ότι το κρέας…

Διαβάστε περισσότερα στην πηγή: shape.gr

Ειδήσεις ανά κατηγορία: